DE WEG NAAR VRIJHEID EN MOBILITEIT 

over ons 

Mako scooters is een afdeling vanPlay it loud vzw.

We herstellen scooters en fietsen voor personen die het finacieel moelijker hebben maar ook voor reguliere klanten . Onze leden kunnen bij ons genieten van sociale tarieven, zo betaal je maar een symbolische €5 voor de werkuren  en voor de grotere herstellingen 15 euro. 

Hiervoor moet je lid worden bij Play it loud vzw dit is gratis en dient enkel ter controle of je recht hebt op onze sociale tarieven meer hier over vind je op de onderstaande linkknop. 

Daarnaast zijn wij ook een tewerkstelling die begeleide dagbesteding aanbied  voor personen en jongeren met een beperking en personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zij worden begeleid door mensen met vakkennis en een Passie voor de job.  


Word lid van Play it loud vzw

Wat kan u van ons verwachten 

We hebben een groot aanbod aan accessoires, voor zowel fietsen als scooters. Van sloten tot helmen van kledij tot bevestigingsproducten. 

​Alles is te bestellen en heb je vrijwel de volgende werkdag. We kijken samen met jou wat je nodig hebt en geven advies zodat je hebt waar je naar op zoek bent. 

​Voor herstellingen vragen wij steeds op voorhand te bellen. Op die manier kunnen wij een vlotte planning garanderen en moet niemand onnodig lang wachten.

​Heb je een ongeval gehad, dan maken wij het bestek voor je verzekering op,  waar al de uit te voeren werken gedetailleerd opstaan.

Garantie

Bij elke herstelling heb je 2 maanden garantie op de uitgevoerde werken en 6 maanden op de geplaatste onderdelen, dit wel enkel bij normaal gebruik. Opgevoerde scooters die sneller rijden dan de maximum toegestane snelheid dat voorgeschreven is voor het voertuig, kunnen niet van de garantie regel gebruik maken.

*Opvoeren van scooters en elektrische fietsen doen wij niet ook niet bij bij aankoop van een 2de hands scooter.  Deze zal steeds de voorgeschreven snelheid rijden.

*Chinese scooters kunnen bij ons hersteld worden, enkel is de garantie hierop geen 2 maanden maar 1 maand, zowel op de onderdelen al op de uitgevoerde werken. contact


SCOOTER 

EEN LIEFDE OVOOR MOTOREN & TECHNOLOGIE 

FIETSEN 

EEN ERVARING VAN SPORT & GEMAK